Onze service

Wij zorgen ervoor dat uw koffieautomaat perfect werkt. Als er zich toch een storing voordoet, streven we ernaar op de dag zelf nog een monteur te sturen. Hij zal de problemen snel verhelpen.

TELEFONISCHE HELPDESK

Is er een storing aan uw automaat? Bel dan onze telefonische helpdesk: 078 6511515. U komt dan meteen in contact met een monteur die technisch advies geeft. Als het probleem niet telefonisch kan worden verholpen, komt de monteur naar u toe. Storingen kunnen worden aangemeld op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. Bij storingen op vrijdag geldt maandag als de eerstvolgende werkdag.

ROUTE-TRACKINGSYSTEEM

We verhelpen storingen snel, omdat wij beschikken over een uiterst modern route-trackingsysteem voor onze bedrijfswagens. Op deze manier weten we altijd wie het dichtst bij u in de buurt is en kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn.

VEILIGHEID OP DE WERKVLOER

Onze medewerkers beschikken over een VCA certificaat. Voor het geval dat u speciale eisen stelt op dit gebied, zorgen wij ervoor dat de medewerkers hiervoor een cursus aangeboden krijgen. Daarnaast krijgt iedere medewerker documenten mee waarin hij kan lezen aan welke voorschriften hij zich bij u moet houden. Het gereedschap dat onze medewerkers gebruikt is NEN 3140 gecertificeerd.

Informatie aanvragen ››
Scroll naar boven