ONTDEK ONZE KOFFIE

Herkomst

U bent vast benieuwd waar onze bonen vandaan komen. We proberen onze koffie zo correct en zorgvuldig mogelijk in te kopen. Hiervoor werken we samen met een betrouwbare exporteur en kopen we onze koffie in tegen eerlijke, premium prijzen. Wij streven er op deze manier naar dat de boeren op een zo duurzame en hoogwaardige manier hun koffies kunnen verbouwen.

  • ontdekken-onze-koffie-de-koffiemaatschappij.jpg
  • Rainforest alliance.jpg

Rainforest Alliance Certified

                            

Onze kwaliteit koffie is gecertificeerd door de Rainforest Alliance. Deze milieuorganisatie certificeert plantages alleen als er gewerkt wordt met respect voor de natuur en het milieu. Ook vindt de organisatie het welzijn en het inkomen van de arbeiders zeer belangrijk. Het certificaat van Rainforest Alliance is een echt topkeurmerk. De organisatie scoort hoog op gebied van controle, transparantie en duurzaamheid. 

Brandproces

                            

De ongebrande bonen komen vervolgens naar Nederland, waar wij ze branden in een Giesen koffiebrander. Een brander van de hoogste kwaliteit waarmee we het brandproces nauwkeurig kunnen analyseren en begeleiden. We branden de bonen dus precies lang en goed genoeg.

  • ontdekken-brandproces-de-koffiemaatschappij.jpg
  • ontdekken-blend-de-koffiemaatschappij.jpg

Blend maken

                            

Na het branden stellen we nauwkeurig een blend samen door goed te proeven. We zorgen ervoor dat de smaak van de koffie perfect gebalanceerd is. Zo kunt u alle smaaksensaties op topniveau beleven wanneer u de blend uiteindelijk tot u neemt.

Scroll naar boven