Koffieautomaat voor zakelijk gebruik

Goede koffie is van belang voor ieder bedrijf. Zowel uw relaties als uw medewerkers waarderen goede koffie. En goede koffie komt uit een goed apparaat!

Koffie! De sleutel tot zakelijk succes!

  • binnen 4 uur service op locatie
  • flexibele contractduur
  • onafhankelijke leverancier
  • kwaliteitsmerken

Koffieautomaat voor zakelijk gebruik

Bent u op zoek naar een koffieautomaat voor zakelijk gebruik? Wij helpen u graag om uw zoektocht makkelijker te maken. U kunt bij ons terecht voor verschillende koffiemachines van topmerken die geschikt zijn voor zakelijk gebruik.

Koffieautomaten voor iedere branche

Wij leveren koffiemachines in diverse zakelijke branches. Voor iedere branche gelden andere voorwaarden, eisen en wensen. Wij leveren altijd een koffiemachine die het beste aansluit op de situatie van onze klanten.

Topmerk koffieautomaat

Als wij aan onze klanten vragen waar een nieuwe koffieautomaat aan moet voldoen, dan krijgen wij bijna altijd te horen dat het een goed apparaat moet zijn dat jaren mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft. Om die reden bestaat ons assortiment van koffiemachines uitsluitend uit machines van topmerken zoals Douwe Egberts, Animo en Schaerer.

Is een tweedehands koffieautomaat geschikt voor zakelijk gebruik?

Van den Hout staat bekend als specialist in gereviseerde koffiemachines. Deze tweedehands koffiemachines zijn zeer geschikt voor zakelijk gebruik. De koffiemachines worden door ons voorzien van nieuwe of gereviseerde onderdelen. Op de tweedehands koffiemachines zit één jaar garantie en bij normaal gebruik garanderen wij een minimale levensduur van 5 jaar. Een investering in een gebruikte koffiemachine is tegelijk een investering in duurzaam ondernemen.

Koffieautomaat kopen of huren?

De aanschaf van een koffieautomaat is een hele investering. Het is daarom goed voor te stellen dat u de afweging maakt tussen een koffieautomaat huren of kopen. Wij adviseren u hierin graag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het formulier op deze pagina.

Stuur mij een offerte

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Van den Hout AutomatenTwitter Van den Hout AutomatenGoogle+ Van den Hout AutomatenLinkedin Van den Hout Automaten

Certificeringen

VCA Van den Hout AutomatenNEN Van den Hout Automaten

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Van den Hout!

Contact

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht
Telefoon 078 - 6512133
E-mail info@vandenhout.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Scroll naar boven