Operator/logistiek medewerker gezocht! (deeltijd)

06 apr

Wil jij ervoor zorgen dat de koffiepauze hét geluksmoment van de dag wordt? Houd je ervan om contact te hebben met klanten? Werk je snel en netjes? Dan is de functie ‘operator/logistiek medewerker’ wat voor jou.

Van den Hout Automaten
Sinds 1963 is familiebedrijf Van den Hout Automaten werkzaam in de koffiebranche. Wij leveren, verhuren en verkopen een complete lijn automaten voor warme dranken, soep, frisdranken, zoetwaren, snacks en gekoeld water.

Wat doet een operator?
Als operator bezorg je ingrediënten bij klanten in de regio. Je verleent een dienst, dus je bent klantgericht en integer. Ook ben je in staat om in een team te functioneren. De kerntaken van de operator zijn:

- ingrediënten en orders afleveren op het adres van onze klanten
- het verzorgen van automaten

Zo ziet de werkdag van een operator eruit:
Allereerst verzamel je de goederen en maak je de order verzendklaar. Vervolgens lever je deze af bij onze klanten volgens de afgesproken route. Op locatie maak je de koffieautomaat schoon en vul je deze bij. Ook verricht je (lichte) administratieve werkzaamheden, zodat we een goed overzicht blijven houden van de ingrediëntenvoorraad. 

Voor deze functie:
- ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B
- heb je goede communicatieve vaardigheden
- ben je representatief
- heb je een flexibele instelling
- heb je enige technische kennis
- ben je stressbestendig

Wij bieden:
- een deeltijd (20 uur) dienstverband
- een informele en prettige werksfeer in een leuk team
- een marktconform salaris

Enthousiast?
Is dit jouw ideale functie en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons team?  Stuur dan voor 30 april 2018 je reactie + cv naar vacature@vandenhout.nl. Voor eventuele vragen kun je ons bellen op dinsdagochtend en donderdagochtend tussen 09:00 en 11:30. Ons telefoonnummer is: 078-6512133

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven