Onze ingrediënten

Het is ons doel om van uw koffiepauze een geluksmoment te maken. Daarom zorgen wij dat er voor elk wat wils is en dat de koffie goed smaakt.

ADVIES INGREDIËNTEN KOFFIEAUTOMAAT

Dankzij ons ruime assortiment zijn er veel mogelijkheden. Wij adviseren u welke producten het beste bij uw koffieautomaat passen en zullen deze hier perfect op afstellen. Wij werken samen met Douwe Egberts en hebben daarnaast andere bekende merken op voorraad zoals Nescafé, Red Beans, Pickwick, Cup-a-soup en Coca Cola. Daarnaast hebben wij ons eigen koffiemerk; KoffieMaatschappij.

EIGEN BEZORGDIENST

Wij leveren de ingrediëntenbestellingen met onze eigen bedrijfswagens af. Onze operators streven ernaar de ingrediënten zo snel mogelijk bij u af te leveren. 

Bekijk ons bestelnet ››


Beleef ons eigen koffiemerk: KoffieMaatschappij

Genieten van iets exclusiefs? Of uw klanten en medewerkers verwennen? Maak dan kennis met ons eigen koffiemerk: KoffieMaatschappij. 6 overheerlijke, unieke koffiesoorten! Tot stand gekomen dankzij uiterst nauwkeurig proeven en ambachtelijk branden.

Ieder seizoen een andere koffie

KoffieMaatschappij biedt u nog iets bijzonders. We kunnen u ieder seizoen een andere koffie bezorgen. Uw smaakbehoefte staat immers niet vast. Deze is seizoensgevoelig. In de zomer drinkt u bijvoorbeeld liever een rosétje en in de winter een warme chocolademelk met slagroom. KoffieMaatschappij speelt hierop in door de koffiesmaken aan te passen aan deze wisselende wensen.

Zo heeft KM Spring een fris karakter en KM Winter een kruidig, speculaasachtig karakter. Uw medewerkers en klanten zullen dus het hele jaar koffie drinken die past bij hun seizoensgevoel. Hoe uniek is dat! Houdt u wel van vastigheid? Dan hebben we ook nog de luxe KM Premium en reguliere KM Daily.

Bekijk in het bestelnet ››
Scroll naar boven