Geschiedenis

Al meer dan vijftig jaar zijn wij ‘gebrand op koffie’. Dankzij onze persoonlijke aandacht en goede service mogen wij bij vele bedrijven de drankenvoorziening verzorgen. Jacob van den Hout zag in 1963 een grote behoefte aan koffieautomaten bij bedrijven. Met zo’n handige machine hoefden ze niet meer eindeloos koffie te zetten voor hun personeel. Jacob speelde hierop in en richtte Van den Hout Automaten op in Dordrecht. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een solide firma met betrokken medewerkers, tevreden klanten en een bevlogen directie.

EEN COMPLETE LIJN AUTOMATEN

Zoon Johan wilde ook het automatenvak in. Samen met schoolvriend Pieter Klootwijk startte hij Van den Hout Automaten Rijnmond V.O.F. in 1984. Later fuseerden ze met het bedrijf van Jacob. Wij leveren nu een complete lijn automaten voor warme dranken, soep, frisdranken, zoetwaren, snacks en gekoeld water. Om een perfecte service te garanderen met korte lijnen, beperken wij ons tot Zuidwest-Nederland.

Informatie aanvragen ››

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Van den Hout AutomatenTwitter Van den Hout AutomatenGoogle+ Van den Hout AutomatenLinkedin Van den Hout Automaten

Certificeringen

VCA Van den Hout AutomatenNEN Van den Hout Automaten

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Van den Hout!

Contact

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht
Telefoon 078 - 6512133
E-mail info@vandenhout.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Scroll naar boven