Van den Hout

Wilt u meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens of uw bericht direct versturen via het formulier. 

Van den Hout Automaten
Einsteinstraat 48
3316 GG Dordrecht
» Routeplanner

Telefoon 078 - 65 12 133
E-mail info@vandenhout.nl

Openingstijden
Elke werkdag (ma t/m vr) van 08:00 - 17:00 uur

Welkomstpakket
Als nieuwe klant willen wij u graag verwelkomen! Daarom ontvangt u bij uw eerste ingrediëntenbestelling in Bestelnet een welkomstpakket.

Contact

Enkelen van ons team

team-pieter-van-den-hout-automaten.png

Pieter

Mede-eigenaar

Bij firma Van den Hout zit elke dag vol met verrassingen. Fijn om mede-eigenaar te zijn van zo'n mooi familiebedrijf met een heerlijk product: koffie.

team-johan-van-den-hout-automaten.png

Johan

Mede-eigenaar

Mijn vader stelde tot doel van ieders pauze een geluksmoment te maken. Bij Van den Hout zetten we deze gedachte voort. Iedereen heeft recht op een lekker bakje koffie.

team-martin-van-den-hout-automaten.png

Martin

Verkoper

Ik heet u van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie zal ik u adviseren welke koffieautomaat bij u past.

team-gertjan-van-den-hout-automaten.png

Gertjan

Verkoper en operator

Een lekker kopje koffie is een eerste levensbehoefte. Ik vind het mooi om hieraan bij te dragen, door bij dit betrouwbare familiebedrijf werkzaam te zijn.

team-7-van-den-hout-automaten.jpg

Mehdi

Monteur

Als teamgenoot van de technische dienst zet ik mij graag in voor Van den Hout. Het is voor mij belangrijk dat de klanten optimaal genieten van hun koffie.

team-naam-van-den-hout-automaten.png

Marcel

Monteur

team-nienke-van-den-hout-automaten.png

Nienke

Medewerker administratie

Het is bijzonder dat ik alweer de derde generatie ben die werkt binnen ons familiebedrijf. Elke dag kom ik er met plezier. Natuurlijk komt dat ook door de lekkere koffie.

team-9-van-den-hout-automaten.jpg

Jolanda

Hoofd personeel

Voor mij is onderdeel zijn van een familiebedrijf erg bijzonder. Ik ben daardoor betrokken bij alle facetten van het bedrijf, ook de koffie. Koffie drinken is puur genieten!

team-9-van-den-hout-automaten.png

Daniëlle

Operator

De vrijheid die ik als operator voel doet me goed. Ik vind het uitdagend en vooral gezellig om bij klanten de koffie te verzorgen.

Wij maken van uw koffiepauze een geluksmoment!
- Gert-Jan Flach, uw persoonlijk adviseur

INFORMATIE AANVRAGEN ››
Scroll naar boven