• header-branche-scheepswerf-van-den-hout.jpg

Koffieautomaten geschikt voor op de scheepswerf

Medewerkers van scheepswerven werken hard en verdienen een fijne koffiepauze. Dat kan met behulp van een van onze kwalitatief hoogwaardige koffiemachines.

koffieautomaten-cafitesse-excellence-compact-van-den-hout.jpg
icon-cafitesse-promesso.png

1,25 liter

icon-klok.png

140 p.u.

icon-persoon.png

10-25

icon-klok.png

16 sec

Excellence Compact ››
OptiFresh Touch.jpg
icon-bonen.png

1800 gram

icon-kopje.png

130 p.u.

icon-persoon.png

20-50

icon-klok.png

28 sec

Animo OptiFresh Touch ››

Hoe werkt koffie op de scheepswerf

Medewerkers van scheepswerven werken hard en verdienen een fijne koffiepauze. Dat kan met behulp van een van onze kwalitatief hoogwaardige koffiemachines. Na een kort rustmoment met een heerlijk bakje koffie, kunnen ze er weer tegenaan.

Kennis over scheepswerf
Een aantal van onze klanten bevindt zich in de scheepsbouw. Hierdoor weten wij goed hoe het erop uw werkvloer aan toegaat. Onze deskundige medewerkers hebben veel kennis over veiligheid op scheepswerven. Zij hebben allen een VCA-certificaat, dragen stalen neuzen, gebruiken NEN3140 gecertificeerd gereedschap en hebben een veiligheidshelm bij zich. Om aan de huidige eisen te voldoen worden onze machines eveneens NEN3140 gekeurd.

Verzorging van koffieautomaten
Wanneer u dat wenst kunnen wij de volledige verzorging van de automaat op ons nemen. Dit betreft het bijvullen van de ingrediënten, het schoonmaken van het apparaat en de onderhoudswerkzaamheden. Wij kunnen de meeste automaten tevens voorzien van een betaalsysteem.

Koffieautomaat scheepswerf
Wij adviseren u voor een stevige koffiemachine te gaan met een hoge capaciteit en afgifte snelheid. Ook kunnen we u snackautomaten en frisdrankautomaten leveren, zodat uw medewerkers nog meer keus hebben.

OOK EEN KOFFIEAUTOMAAT GESCHIKT VOOR OP DE SCHEEPSWERF?

Wat kost dat eigenlijk?
Voor persoonlijk advies: 078 651 21 33

Scroll naar boven