« Terug

Nieuwe koffieautomaat: de Cafitesse Excellence Compact Black

19 sep

Bent u een groot liefhebber van zwarte koffie?  En zoekt u een koffieautomaat die snel en gemakkelijk is in gebruik? Dan is de Cafitesse Excellence Compact Black van Jacobs Douwe Egberts de geschikte koffieautomaat voor u. Deze bezorgt u altijd in hoog tempo, goede, zwarte koffie!

Koffieautomaat voor elke werkplek

Het moderne design van de Cafitesse Excellence Compact Black is geïnspireerd op de Cafitesse Excellence. Hij past op elke werkplek, ook in de bouw en de fabriek. Dankzij het unieke gesloten systeem is de machine erg hygiënisch. Ook hoeft u zich niet lang bezig te houden met het onderhoud: de schoonmaaktijd is slechts 4 minuten per week. 

Eenvoudig te bedienen koffiemachine

Het is ook prettig dat de koffiemachine eenvoudig is in de bediening. De functies spreken voor zich. Bovendien heeft de koffieautomaat een gering aantal opties, waardoor u geen last zult hebben van keuzestress. 

Water

Wat betreft water kunt u een keuze maken tussen een vaste wateraansluiting of een machine met een watertank. De watertankversie is gemakkelijk zelf aan te sluiten. Bij de vaste wateraansluiting zullen we u helpen.

Constante koffiekwaliteit

Als u voor deze koffieautomaat gaat, bent u verzekerd van constante koffiekwaliteit. Hier kunt u elke koffiepauze samen met uw collega’s en klanten van genieten.  

Bekijk de video:

Lees de specificaties van de Cafitesse Excellence Compact Black

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven