« Terug

Opgelet: koffieautomaten met hoge kortingen!

12 sep

De vakantie is over, en daarmee ook de Hot Summer Deals van Jacobs Douwe Egberts. Maar wees niet getreurd! Nu iedereen weer hard aan het werk is, hebben we een nieuwe actie: Back To Work. U kunt tot 40% korting krijgen op onze cafitesse machines.

Cafitesse machines

De cafitesse machines waarop u korting krijgt zijn:

Excellence Compact en de Excellence

Beide koffieautomaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben een luxe uitstraling. Ze hebben ook allebei veel keus. De excellence is de grote broer van de compact. Hij heeft een zeer hoge afgifte snelheid van 6 seconden en een grote capaciteit. Zo'n 80 mensen kunnen gebruikmaken van deze koffieautomaat.   

Promesso

Met de promesso kunt u zeer hoogwaardige premiumvarianten serveren. Binnen een handomdraai zet hij de heerlijkste macchiato's, lungo's of ristretto's. Al deze variaties zijn op uw persoonlijke smaakvoorkeur af te stemmen. 
Bovendien heeft de Promesso de Red Dot Design Award gewonnen, vanwege de bijzondere vormgeving. 

Quantum 120 en de Quantum 300

De Quantum 120 heeft een enorm hoge snelheid, een hoge capaciteit en een hoge kwaliteit. Slechts in 3,5 seconden zet u met deze koffiemachine een heerlijke kop koffie. Hij is ook geschikt voor grotere gezelschappen. Binnen 23 seconden zet hij een kan koffie. De Quantum 300 heeft veel weg van de Quantum 120. Het verschil is dat hij twee koffievarianten tegelijk kan zetten. Zeer handig wanneer u ergens werkt waar veel mensen gebruikmaken van de koffieautomaat.  

Cafitesse 2100 en de Cafitesse 3100

Beide machines zijn echte alleskunners. Het zijn perfecte machines voor drukke omgevingen. De Cafitesse 3100 zit vol technologische handigheden. Zo heeft hij een automatische bekeruitgifte en een ECO stand-bij. Zo kunt u energiezuinig van uw warmte dranken genieten. 

Periode actie 

Back To Work loopt van 12 september tot en met 31 oktober. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom om onze showroom en ons bedrijf te bezichtigen, waar ze allemaal staan. Wees er snel bij!

Neem contact op

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven