« Terug

Vijf zomerse theesmaken

10 aug


In de zomer is het meestal warm. Voldoende drinken is dan verstandig. Anders krijg je hoofdpijn, word je duf óf krijg je uitdrogingsverschijnselen. Thee is een goede dorstlesser. Wij hebben vijf zomerse theeën voor je uitgekozen waar je de zomer goed mee kunt doorkomen. Ze geven je bovendien een vrolijk zomers gevoel.

1. Pickwick Professional Fruit Fusion Ananas

Als je aan zomers fruit denkt, denk je waarschijnlijk aan ananas. Met Pickwick Professional Fruit Fusion Ananas beleef je een ware ananas-sensatie. Je waant je meteen op het strand van Hawaii of op de Bahama’s.

 

2. Pickwick Tea Masters Lemon

In de zomer heb je vaak behoefte aan frisse smaken. Pickwick Tea Master Lemon kan je prima van deze behoefte voorzien. Het is een heerlijke melange van zwarte thee en citroenschil, met een vleugje citroengras.

3. Tea of life aardbei

Rond deze tijd liggen er veel aardbeien in de winkel. Hoe fijn is het om dan ook aardbeienthee te kunnen drinken? In ‘Tea of life aardbei’ zitten echte stukjes aardbei. Geschikt voor elk moment tijdens deze zomerse dagen.

4. Tea of life fruit

Vind je één fruitsoort te saai? Dan kun je ook gaan voor een theedoosje met verschillende soorten fruit, bijvoorbeeld: Tea of life fruit. Hierin zitten heerlijke zomerse fruitsmaken: sinaasappel, mango, perzik-abrikoos en tropische vruchtenthee (met aroma’s van passievrucht, mango en ananas).

5. Tea of life refreshing mix

Zin om verfrissing te zoeken na een hete zomerdag? Ga dan voor de Tea of life refreshing mix. Het is een verfrissende boost van ginseng, gember en heerlijke vruchtenaroma’s van tropische vruchten, zoals: ananas, mango, passievrucht en banaan.

Pickwick Professional Fruit top 6

We hebben ook de Pickwick Professional Fruit top 6 in ons assortiment. Dit is een grote doos met zes theesoorten: forest fruit, strawberry, mango, lemon, tropical fruit en orange. Ook een aanrader wanneer je van afwisseling houdt. Deze theesmaken bezorgen je een fijne zomerse associatie.

Bezoek de webshop voor meer informatie over onze thee.

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven