« Terug

Nieuwe Jacobs Douwe Egberts actie: Hot Summer Deals

25 jul

Bent u op zoek naar een professionele koffieautomaat? Dan heeft u geluk. Tijdens de Hot Summer Deals van Jacobs Douwe Egberts kunt u bij Van den Hout Automaten een nieuwe koffieautomaat kopen met korting die kan oplopen tot wel 40%. De Hot Summer Deals lopen van 24 juli 2017 tot en met 31 augustus 2017.

Nieuwe koffiemachine

Het is zomer, en de meeste mensen zijn op vakantie. Op dit moment is het rustig wat betreft het werk binnen uw branche. Afgelopen jaar heeft u misschien gemerkt dat het tijd is voor een nieuwe koffiemachine, maar u bent er nooit aan toe gekomen om op onderzoek uit te gaan. Nu heeft u wel tijd, en er loopt ook nog eens een mooie kortingsactie van JDE. Wat een mazzel!

De juiste koffiemachine

Bij de instant machines, zoals de Promesso, de Cafitesse 50 en de Cafitesse Excellence kan de korting oplopen tot 40%. Bij de JDE-koffiemachines met bonen kan de korting oplopen tot 40%. Aarzel niet om contact op te nemen. De koffieautomaten-experts van Van den Hout Automaten helpen u graag bij het kiezen van de juiste koffiemachine.

Bezoek de contactpagina

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven