« Terug

Wij zijn dé leverancier van koffieautomaten in Zuidwest-Nederland

03 mrt

Van den Hout Automaten levert alleen in Zuidwest-Nederland. Dit heeft voor zowel de klant, als voor ons veel voordelen. De regio waar wij koffieautomaten verkopen en verhuren is een overzichtelijk gebied: de provincie Zuid-Holland tot aan Leiden, Brabant tot aan Zaltbommel en Oosterhout, Gelderland tot aan Geldermalsen en Zeeland tot aan Walcheren. Bevindt u zich in dit deel van Nederland? Dan willen wij graag uw koffievoorziening leveren en verzorgen.

Koffieautomatenbedrijf gestart in Dordrecht en Rotterdam

Van den Hout Automaten is opgericht in Dordrecht in het jaar 1963. De toenmalige eigenaar Jacob van den Hout opereerde alleen rondom Dordrecht. Hij wilde zijn klanten zo snel mogelijk helpen en dat kan alleen met een korte reistijd. Zijn zoon Johan van den Hout startte samen met zijn compagnon Pieter Klootwijk ook een koffieautomatenbedrijf, in 1984. Dit bedrijf leverde koffieautomaten in Rotterdam en omgeving. Later fuseerde het bedrijf van Johan en Pieter met dat van Jacob. Vanaf dat moment breidden ze het levergebied uit tot Zuidwest-Nederland.

Waarom leverancier van koffieautomaten in Zuidwest-Nederland?

Van den Hout Automaten is gevestigd in Dordrecht. We willen maximaal een uur onderweg zijn om de klanten te bereiken. Opereren in eigen regio is een voordeel omdat onze medewerkers dan snel bij u kunnen zijn om service te verlenen aan de koffieautomaat. Bovendien is werken in eigen regio economisch voordelig en milieuvriendelijker. Korte reistijden kosten minder geld, en we stoten minder brandstof uit wat beter is voor het milieu.

                                                                                                                                                                                                                       

 Binnen het rood omcirkelde gebied leveren wij koffieautomaten.   

Onze showroom

Bevindt u zich in Zuidwest-Nederland? Dan zijn wij dé koffieautomatenleverancier voor u. Wij zullen ervoor zorgen dat uw koffiepauze een geluksmoment wordt. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om onze gezellige showroom te bezoeken. Hier kunt u onze verschillende ingrediënten en koffieautomaten ervaren.

Bekijk onze drankvoorzieningen

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven