« Terug

Dit kopje koffie is ongelofelijk....

21 feb

Een kopje koffie in een café is normaal gesproken een paar euro duurder dan koffie uit de koffieautomaat. Maar het kan veel gekker. Op dit moment is er in New York een kopje koffie van 18 dollar te koop. Het duurste kopje koffie van de Verenigde Staten. Waarom zo’n hoge prijs?

Stoom en vacuümtechniek

Dat heeft alles te maken met de bereiding van de koffie. Het speciale kopje koffie van 18 dollar wordt gemaakt met een heel duur apparaat waarbij gebruik wordt gemaakt van stoom en een speciale vacuümtechniek. De koffie schijnt hierdoor een geweldige smaak te krijgen. Andere dure koffie is Kopi Luwak koffie: 160 dollar per pond. Deze koffie komt uit de poep van de civetkat. Ook een ingewikkelde techniek.

Versgemalen koffiebonen

Heeft u niet zoveel geld over voor koffie maar wilt u wel dat hij heerlijk smaakt? Dan hebben wij voor u espresso koffieautomaten waarbij versgemalen koffiebonen worden geperst. Door de hoge druk krijgt uw koffie de karakteristieke smaak en is hij voorzien van een mooie cremalaag. Ook bieden wij koffie aan uit Fresh Brew automaten. Fresh Brew koffiemachines behoren tot het klassieke zetsysteem met de vertrouwde smaak van thuis waarmee op kleine en grote schaal koffie wordt gezet van versgemalen koffiebonen.

Bron: EenVandaag

Bekijk onze machines

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven