“Als ik nu even wacht heb ik straks lekkere koffie!”

08-02-2017

Blog 18

Een geluksmoment! Dat willen we van uw koffiepauze maken. Hiervoor hebben we enthousiaste operators in dienst die dagelijks klaarstaan om uw koffievoorziening bij te vullen en te onderhouden. Georgette is een van onze medewerkers die met veel toewijding de koffieapparatuur van onze klanten verzorgt. “Ik doe er alles aan om mensen van hun koffie te laten genieten”, zegt ze.

 Veel vrijer

“Ik vind mijn werk als operator ontzettend leuk”, zegt Georgette. Voorheen werkte ze jaren als boekhoudster, maar urenlang achter een bureau zitten is niets voor haar. Ze trekt er liever op uit. “Dit werk voelt veel vrijer. Dagelijks ontmoet ik allerlei verschillende mensen, waar ik een praatje of een grapje mee maak. Ik leer de klanten kennen en bouw een band met ze op”, zegt ze.

IMG 0811

De ingrediënten voor de koffieautomaten haalt Georgette uit ons magazijn. 

Lekkere koffie

Als Georgette bezig is met het bijvullen van de koffieautomaat is deze altijd even buiten gebruik. Maar over het algemeen is dat geen punt. “Klanten zeggen tegen me: “Als ik nu even wacht heb ik straks lekkere koffie!” Dat vind ik altijd een aardige reactie als ik aan het werk ben”, zegt ze. Ze vindt het fijn dat ze gewaardeerd wordt. Af en toe krijgt ze een traktatie en bij één bedrijf krijgt ze met Pasen altijd een aardigheidje.

Out of the box

Georgette vult elke week haar auto vol met ingrediënten en schoonmaakmiddelen. Vervolgens rijdt ze van klant naar klant. “Af en toe los ik technische problemen op. Ik vind dat leuk, ik denk dan ‘Out of the box’. Als het lukt geeft mij dat een goed gevoel omdat de technische dienst er dan niet meer langs hoeft”, zegt ze.

IMG 0815

Georgettes auto is gevuld. Ze kan met haar route beginnen. 

Trappen lopen

In haar vrije tijd sport Georgette graag. Ze loopt twee keer in de week hard, ze springt trampoline en ze roeit. Door al dat sporten is ze erg sterk en draagt ze de ingrediënten makkelijk drie trappen op. “Het is voor mij niet zwaar om al die dozen te tillen. Ik draag ook een koffer aan mijn schouder, dat maakt het net wat makkelijker”, zegt ze. Wel moet ze vaak opletten op de trap. Bij sommige bedrijven is die namelijk erg glad. “Ik ben gelukkig nog nooit gevallen!” Georgette wil haar werk als operator nog lang blijven doen. “Ik krijg er een voldaan gevoel van als alles weer schoon is en de klant van zijn kopje koffie kan genieten.”

Lees hier alles over onze ingrediënten

Ga naar BestelNet voor de ingrediënten 

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten