« Terug

Goede ideeën ontstaan rondom de koffieautomaat

21 dec

Steeds meer mensen werken thuis. Ze worden niet afgeleid en zijn daardoor productiever. Volgens onderzoeker Nick van der Meulen van de Erasmus Universiteit klopt dit, maar bedrijven lopen wel het risico slechter te scoren als de kantoren steeds leger raken. Er wordt namelijk niet meer gebrainstormd rondom de koffieautomaat.

Beter dan de concurrent

Als mensen voornamelijk thuis werken, zijn er minder momenten om te kletsen bij de koffieautomaat. Juist het informele praten tijdens een kop koffie op kantoor, zorgt voor interessante ideeën die een bedrijf onderscheiden van hun concurrent. Dit zegt Van der Meulen in een interview met het Algemeen Dagblad.

Heerlijk kopje koffie

Van der Meulen pleit er niet voor om iedereen weer fulltime op kantoor te laten werken. Hierdoor kan er verwarring ontstaan bij de medewerkers. Het beste is om een mix te hebben. Op basis van de klus kun je de juiste werkplek bepalen: thuis of op kantoor? Zo zijn er ook momenten bij waarin er informele gesprekken kunnen worden gevoerd rondom de koffieautomaat. Mensen hebben dan nog steeds de mogelijkheid ideeën en tips uit te wisselen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Geschikte koffieautomaten voor kantoor

Voor een geschikte koffiemachine op de werkvloer, kunt u terecht bij firma Van den Hout Automaten. We hebben geavanceerde Espresso machines zoals de Espresso Omni, koffiemachines met het ‘Fresh brew’ zetsysteem, razendsnelle Instant koffieautomaten en gebruiksvriendelijke Cafitesse machines. Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Van den Hout Automaten heeft als specialisme het reviseren van koffieautomaten, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Rondom al deze koffieautomaten kunnen de beste ideeën en tips worden uitgewisseld.

Koffiepauze is geluksmoment

Al sinds 1963 streven wij ernaar om ‘van uw koffiepauze een geluksmoment te maken’. Onze verkopers adviseren u, op basis van uw wensen, welke automaat het beste bij uw bedrijf past. Door ons ruime assortiment zijn er vele mogelijkheden. Op zoek naar een automaatvoor uw kantoor? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven