« Terug

Van den Hout Automaten jaaroverzicht 2016

30 dec

Het is bijna 2017. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Maar laten we vooral 2016 niet vergeten. Dit was voor Van den Hout Automaten een mooi jaar met een aantal hoogtepunten, waar we nog even met u op willen terugblikken.

Het is bijna 2017. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Maar laten we vooral 2016 niet vergeten. Dit was voor Van den Hout Automaten een mooi jaar met een aantal hoogtepunten, waar we nog even met u op willen terugblikken.

Nieuwe serviceauto’s

Voor ons koffieautomaten bedrijf was 2016 een jaar vol hoogtepunten. We hebben bijvoorbeeld veel nieuwe klanten mogen verwelkomen, die we nu met veel toewijding van dienst zijn. Twee medewerkers hebben gloednieuwe serviceauto’s gekregen, waarmee ze snel goede service kunnen verlenen bij de klanten.

Evenementen

Van den Hout was aanwezig bij twee grote evenementen. Onze salesmanager Martin nam deel aan de Douwe Egberts trendtour in Valencia. Daar heeft hij de nieuwste trends mogen ontdekken op gebied van lifestyle in de horeca en foodmarket. Ook waren we aanwezig bij de Fenexpo Businessdagen van 19 tot en met 21 april in de Evenementenhal in Gorinchem. Deze beurs is een zakelijk platform waar bedrijven de kans krijgen zich te presenteren, zo ook Van den Hout Automaten. Met veel plezier hebben we er gestaan. In 2017 nemen we weer deel aan dit grote evenement.

Nieuwe koffieautomaten

In 2016 zijn er maar liefst drie nieuwe koffieautomaten op de markt gekomen die wij nu verkopen. De Promesso, die vanwege zijn bijzondere ontwerp de Red Dot Design Award heeft gewonnen. De Espresso Omni, een espresso automaat met overheerlijke smaakvariaties en vele mogelijkheden. En de Barista One, zeer stijlvol voor in de koffiecorner. Het is een volautomatische espressomachine met een gebruiksvriendelijk full-colour touchscreen. Per dag kunt u er honderd koffieconsumpties uithalen. U bent van harte welkom deze automaten te bekijken in onze showroom.

Nieuwe website

Een bijzondere gebeurtenis is de lancering van onze nieuwe website en webshop. Maandenlang is hier hard aan gewerkt en we zijn blij met het resultaat. We hebben een mooi en duidelijk overzicht met alle koffieapparaten en andere machines die we verkopen. Regelmatig laten we aanbiedingen zien en we houden een blog bij voor het laatste nieuws, tips en andere wetenswaardigheden. Sinds enkele maanden zijn we actief op social media, zoals: Twitter, Facebook en LinkedIn. Het aantal volgers blijft groeien. Ook hebben we in december een nieuwsbrief gelanceerd. Op de homepage kunt u zich hiervoor inschrijven, zodat u op de hoogte blijft van de laatste acties. 

Bestelnet

Onze webshop, Bestelnet, is zeer de moeite waard om eens te bekijken. Hier is eveneens hard aan gewerkt. U kunt er alle producten zien die we verkopen. Zo krijgt u een duidelijk beeld met welke soorten koffie, thee, cacao, melk, suiker en andere benodigdheden u uw koffiecorner kunt vullen.

Wij hopen dat 2017 ook zo’n mooi jaar gaat worden en wensen iedereen een fijne jaarwisseling!

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven