« Terug

Deze koffieautomaat kan multitasken!

24 nov

Heeft u behoefte aan een multifunctionele koffieautomaat met overheerlijke smaakvariaties? Kom dan bij ons de Espresso Omni van Jacobs Douwe Egberts eens uitproberen. Naast de espresso, onder hoge druk gezette koffie met een crema laag, zet deze automaat ook heerlijke filterkoffie.

Stijlvol en gebruiksvriendelijk

Bij het produceren van deze automaat is werkelijk aan alles gedacht. Iedereen kan de koffie kiezen die op dat moment in de smaak valt. Er is een overtreffende trap aan keuze: koffie, espresso, cappuccino, Wiener Melange, latte machiatto, chocolademelk, café choco, choco de luxe, café au lait en voor de theeliefhebbers heet water. De Espresso Omni is stijlvol vormgegeven en heeft een gebruiksvriendelijke touchscreen. Zo kunt u makkelijk een keuze maken. Bovendien kunt u per drank de voedingswaarden en allergenen vinden.

Espresso Omni Double

Wilt u uw medewerkers nog gelukkiger maken? Ga dan voor de Espresso Omni Double. U heeft dan de mogelijk om tegelijkertijd twee verschillende bonensoorten aan te bieden. Een donker gebrande boon voor uw cappuccino of een licht gebrande boon voor een lekkere kop koffie.

Makkelijk schoon te maken

Nog een voordeel van de Espresso Omni is dat hij snel kan worden bijgevuld. Ook het schoonmaken kost weinig tijd. U heeft namelijk geen losse suiker of melk nodig omdat deze ingrediënten in de espressomachine zitten. Rondslingerende melkcupjes en suikerzakjes zult u dus niet tegen komen.

Kom de automaat gerust bekijken in onze gezellige showroom! Maak een afspraak.

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven