« Terug

Deze koffieautomaat kan multitasken!

24 nov

Heeft u behoefte aan een multifunctionele koffieautomaat met overheerlijke smaakvariaties? Kom dan bij ons de Espresso Omni van Jacobs Douwe Egberts eens uitproberen. Naast de espresso, onder hoge druk gezette koffie met een crema laag, zet deze automaat ook heerlijke filterkoffie.

Stijlvol en gebruiksvriendelijk

Bij het produceren van deze automaat is werkelijk aan alles gedacht. Iedereen kan de koffie kiezen die op dat moment in de smaak valt. Er is een overtreffende trap aan keuze: koffie, espresso, cappuccino, Wiener Melange, latte machiatto, chocolademelk, café choco, choco de luxe, café au lait en voor de theeliefhebbers heet water. De Espresso Omni is stijlvol vormgegeven en heeft een gebruiksvriendelijke touchscreen. Zo kunt u makkelijk een keuze maken. Bovendien kunt u per drank de voedingswaarden en allergenen vinden.

Espresso Omni Double

Wilt u uw medewerkers nog gelukkiger maken? Ga dan voor de Espresso Omni Double. U heeft dan de mogelijk om tegelijkertijd twee verschillende bonensoorten aan te bieden. Een donker gebrande boon voor uw cappuccino of een licht gebrande boon voor een lekkere kop koffie.

Makkelijk schoon te maken

Nog een voordeel van de Espresso Omni is dat hij snel kan worden bijgevuld. Ook het schoonmaken kost weinig tijd. U heeft namelijk geen losse suiker of melk nodig omdat deze ingrediënten in de espressomachine zitten. Rondslingerende melkcupjes en suikerzakjes zult u dus niet tegen komen.

Kom de automaat gerust bekijken in onze gezellige showroom! Maak een afspraak.

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven