« Terug

Zó maak je van je koffiecorner je eigen espressobar!

24 okt

Misschien heb je het altijd al gewild: een eigen espressobar in je koffiecorner. Nu kan die wens vervuld worden. Jacobs Douwe Egberts heeft namelijk een volautomatische espressomachine gelanceerd: de Barista ONE espresso. En wij hebben hem natuurlijk voor je klaarstaan in onze showroom.

Binnen dertig seconden koffie

Speciaal voor de liefhebber van bonenkoffie is er de afgelopen maanden hard gewerkt. De Barista ONE espresso machine is hiervan het resultaat. Het is een volautomatische espressomachine, met een gebruiksvriendelijke full-colour touchscreen. Heb je haast? Geen probleem. Binnen dertig seconden staat de koffie voor je klaar. Drink je veel koffie? Ook geen probleem. Per dag kun je honderd koffieconsumpties uit de machine halen.

Van een krachtige espresso tot een zachte cappuccino

De Barista ONE espresso heeft een grote zichtbare bonenhouder waar 1,35 kg koffie in kan. Verder heeft hij een hoogwaardige roestvrijstalen voorzijde. Er kunnen twee melkvarianten in de machine: instant melk en verse melk. Wat betreft koffie heb je alle keus. De machine biedt verschillende variaties, van een krachtige espresso tot een zachte cappuccino of een luxe Latte Macchiato. Heb je geen zin in koffie? Dan kun je onder andere kiezen voor een heerlijke chocolademelk of heet water dat stroomt uit een aparte water-uitloop.

Brainstormen in je espressobar

Staat de Barista ONE espresso in je koffiecorner? Dan kan het brainstormen in je espressobar met je collega’s beginnen. Met de heerlijke smaak van verse koffiebonen kun je tot bloei komen en nieuwe inspiratie opdoen.

Bezoek onze webshop voor meer informatie over de Barista ONE espresso.

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven