« Terug

Assortiment KoffieMaatschappij verrijkt met cacao en topping

15 jul


Ontwerp zonder titel - 2022-07-15T122729.379
De productlijn van KoffieMaatschappij is helemaal compleet. Sinds kort leveren we ook KM Cacao en KM Topping. Beter van smaak dan ons huismerk, duurzaam geproduceerd en nog steeds goed betaalbaar!

Een aantal maanden geleden besloten we te stoppen met ons huismerk, want bij onze KM Koffie hoort natuurlijk ook KM Topping en KM Cacao. Dankzij meerdere proefsessies en aanpassingen hebben we twee mooie producten kunnen ontwikkelen, waar onze klanten blij mee zijn.

KM topping

Stevige cappuccino en smaakvolle chocolademelk

De topping heeft een volle schuimkraag en is romig, waardoor u er een stevige cappuccino mee kunt zetten. Daarnaast is deze topping minder vet, want deze is gemaakt van magere melk. KM Cacao bevat minder suikers en een hoger cacaopercentage dan ons huismerk. Als u de chocolademelk drinkt zult u merken dat deze nog meer naar chocolade smaakt. De topping en cacao zijn herkenbaar aan de typische KM-verpakking. Zo vormen ze een mooi geheel met de koffieblends.

KM cacao

Duurzaam geproduceerd

Alle producten van KoffieMaatschappij zijn voorzien van het RFA-certificaat, uitgereikt door de Rainforest Alliance. Deze organisatie ziet erop toe dat producten zo milieuvriendelijk en eerlijk mogelijk worden geproduceerd. Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met de biodiversiteit, ontbossing wordt beperkt, de arbeidsomstandigheden goed zijn en de boeren fatsoenlijk worden betaald.

Wilt u meer weten over de producten van KoffieMaatschappij? Neem dan contact met ons op. We organiseren graag een proefsessie!  

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven