« Terug

Coronaproof koffie halen met de CCC-app

woman-3083377_1280.jpg10 nov

Heeft u de Sego espressomachine van Bravilor Bonamat? Dan kunt u vanaf nu coronaproof koffie halen. Bravilor Bonamat heeft namelijk een app ontwikkeld waarmee u contactloos een bakje koffie kunt zetten: de Contactless Coffee Controll. Bekijk in de video hoe de app werkt.

CCC-app

Dankzij de CCC-app hoeft u het touchscreen van de koffieautomaat niet aan te raken. De app neemt als het ware het touchscreen van de Sego over. U kunt nog steeds het kopje koffie zetten dat u zo lekker vindt. Vraag  uw medewerkers en bezoekers eveneens de app te gebruiken, zodat zij ook coronaproof een kopje koffie kunnen halen. 

De CCC-app communiceert via een NFC-reader binnen de Sego. Als u de app heeft gedownload, houdt u uw telefoon bij het NFC-afdakje aan de voorzijde van de Sego. Vervolgens plaatst u een kopje, selecteert u binnen de app uw drank, maakt u nogmaals contact met de Sego en drukt u op start. 

U kunt de app voor Android downloaden vanuit de Google Play Store en voor Apple vanuit de iOS App Store.

Bravilor Bonamat Sego

bravilor-sego.png
 
Heeft u nog geen Bravilor Bonamat Sego? U vindt deze automaat in ons assortiment. Het is een veelzijdige, volautomatische espressomachine. U kunt iedere drank laten bereiden die u maar wenst en diverse voorkeuren instellen, waaronder: de maalgraad, kopgrootte, contacttijd, enzovoort. 

Neem vooral contact met ons op als u meer wil weten.  « Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven