« Terug

KoffieMaatschappij: een lang gekoesterde wens

05 aug

km-koffie.PNG

Zo’n vier jaar geleden lanceerde Van den Hout Automaten een eigen koffiemerk. We wilden onze klanten iets exclusiefs bieden: perfect gebalanceerde blends die drinkers een koffie-ervaring van topniveau bezorgen. Zo verandert een alledaagse koffiepauze in een genietmoment voor iedere medewerker en werkgever. De merknaam: KoffieMaatschappij. Omdat koffie heel belangrijk is voor deze maatschappij. Wie begint de dag niet met een kop koffie?

Een zaadje geplant

KoffieMaatschappij is voor Van den Hout Automaten een lang gekoesterde wens. We verkopen sinds 1963 koffieautomaten in Dordrecht en de rest van Zuidwest-Nederland. Deze vulden we altijd met koffie van anderen, zoals Jacobs Douwe Egberts, Red Beans en Nescafé. Stuk voor stuk lekkere koffies waarmee we klanten jarenlang naar grote tevredenheid bedienden. Maar toen we tijdens onze zakenreizen in Duitsland en Denemarken zagen dat koffiemachineleveranciers ook hun eigen koffiemerk produceerden, werd er een zaadje bij ons geplant. Hoe bijzonder zou het zijn als Van den Hout Automaten ook eigen koffies zou ontwikkelen?    

Kennis en vakmanschap

Het samenstellen van koffieblends is echter niet eenvoudig. Dat vergt veel kennis en vakmanschap. Met behulp van professionele koffieproevers en -branders creëerden we uiteindelijk vier unieke, mooie blends: de verfrissende Refreshing coffee, de allemansvriend Allday coffee, de krachtige en pittige Powerful coffee en de smaaksensatie Premium coffee. En het blijft niet bij deze koffieblends. De komende jaren ontwikkelen we er nog meer.

VERO_MINIBAR_ESPRESSO_uitsnedes.png

Dordtse koffie uit een Dordtse koffieautomaat

Vervolgens rees de vraag: welke koffieautomaat is geschikt voor onze koffies? Onlangs voegden we de Espresso Minibar van Veromatic aan ons assortiment toe. Een betaalbare, mooie machine die we heel flexibel kunnen afstellen op de KM-koffies. In combinatie met onze koffieblends bereidt hij onder meer overheerlijke espresso’s, latte macchiato’s en cappuccino’s. Daarnaast is de machine zeer gemakkelijk in gebruik en razendsnel. Veromatic is een Dordts bedrijf en de Espresso Minibar is eveneens in Dordrecht vervaardigd. Klanten drinken dus Dordtse koffie uit een Dordtse koffieautomaat!

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven