« Terug

Van den Hout Automaten is vanaf nu Erkend leerbedrijf

15 jul

Erkend Leerbedrijf.png

Sinds 7 juli 2020 mag Van den Hout Automaten zich een Erkend leerbedrijf noemen. Dit houdt in dat we mbo-studenten mogen opleiden in de beroepspraktijk. Binnenkort komt de eerste stagiair op de afdeling Verkoop meelopen. 

Waarom zijn wij een Erkend leerbedrijf geworden?


Allereerst omdat we het als investering zien voor de toekomst. Zo kunnen we ons toekomstige personeelsbestand versterken. Verder zal er een frisse wind door ons bedrijf waaien. Stagiaires hebben over het algemeen veel nieuwe kennis en ideeën. Deze kunnen wellicht van grote waarde zijn voor ons bedrijf. Over en weer zullen we veel van elkaar leren. Daarbij kunnen stagiaires taken oppakken die door de drukte te lang zijn blijven liggen. 

Van den Hout Automaten is een goede werkervaringsplaats voor stagiaires. Als koffieautomatenleverancier zorgen wij er iedere dag weer voor dat al onze klanten voorzien zijn van koffie. Dit vergt logistieke werkzaamheden en veel coördinatie. Op de afdeling Verkoop leren stagiaires aanbiedingen maken, klantcontact onderhouden en nieuwe klanten werven. We kijken ernaar uit de komende jaren veel mbo-studenten te mogen begeleiden. 

Heeft u vragen over ons certificaat of stagemogelijkheden? Neem vooral contact op.  

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven