« Terug

Actie: 600 gratis capsules bij aanschaf L'Or Lucente PRO

17 aprOpgelet! Als u nu gaat voor de L'Or Lucente PRO, krijgt u 600 gratis capsules. Dat is 600 keer gratis een overheerlijke ristretto, espresso of lungo drinken! Even achterover leunen in uw stoel. En u wanen in een wereld van een intense smaaksensatie. Dat en meer heeft de L'OR Lucente Pro u te bieden. 

Espresso van hoge kwaliteit

Dankzij een combinatie van de unieke aluminium L'OR capsules en een brewer die speciaal voor de capsules is gemaakt, biedt de machine een espresso van top kwaliteit. In alle blends van L'OR zit een rijke en zachte crema. De bonen zijn exclusief geselecteerd en van hoge kwaliteit. 

Capsule machine

De capsule machine is in het bijzonder geschikt voor professioneel gebruik. U zal een uitmuntende gastheer zijn voor uw klanten, collega's en gasten. De L'OR Lucente PRO heeft een robuust, exclusief Italiaans design. De koffiecollectie is goudkleurig. Een luxe beleving voor iedere koffieliefhebber. 

Bovendien is de machine gemakkelijk in het gebruik. Het is de ideale oplossing voor small business locaties. Waar doorgaans 25 kopjes per dag worden geserveerd. De capsule machine is gemakkelijk te installeren en te onderhouden: plug & play. 

Zie video voor verdere uitleg:

Ook cappuccino zetten?

Naast een espresso is het weleens lekker om een cappuccino te drinken. Hierin kunnen we u ook voorzien. U kunt de Milky melkopschuimer via een docking station toevoegen aan de L'OR Lucente PRO. Deze melkschuimer biedt uiteenlopende opties: gewoon, geschuimd, koude of warme melkdranken. De container voor de melk is geschikt voor 2 cappuccino's. Naast de melkopschuimer is er een exclusieve dispenser verkrijgbaar, en L'OR suikersticks en bekers. Zo is de gouden L'OR beleving helemaal compleet!

Meedoen met de actie?

Wilt u meedoen met de actie? Bent u geïnteresseerd in de L'OR Lucente PRO + 600 gratis capsules? Neem dan contact met ons op. Let op: de actie geldt niet voor altijd. Binnenkort loopt hij af. 

Neem contact op


Download hier de brochure voor de L'OR Lucente PRO

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven