« Terug

Animo OptiMe: nieuw in ons assortiment!

27 feb

Stijlvol, compact, gebruiksvriendelijk, heerlijke uiteenlopende drankenvariaties en volledig te personaliseren naar uw eigen stijl. Dat is in het kort wat de Animo OptiMe u te bieden heeft. Op ieder kantoor zal het een echte eyecatcher zijn. Just your type!

Zelf aan de slag

Animo wint regelmatig prijzen vanwege de mooie en gebruiksvriendelijke designs. Met de OptiMe maken ze dat imago wederom waar. Een goede smaak gaat immers niet alleen om wat u proeft. Ook de uitstraling van de machine is heel belangrijk voor uw koffie-ervaring. Met de stijl van de OptiMe kunt u alle kanten op. Wilt u dat de machine past bij de stijl van uw kantoor? Of wilt u juist dat de machine extra opvalt? Via de website van animo kunt u zelf uw voorkeuren aangeven op gebied van kleur, verlichting en de materialen. Een rode frontkleur, houten zij- en achterpanelen en een spiegel als decopaneel? Het kan allemaal.


Hier kunt u hem zelf samenstellen!

2 bonencanisters            

De Animo OptiMe is ook speciaal vanwege de 2 bonencanisters. U kunt er dus 2 soorten koffiebonen in doen. Houdt u meer van donker gebrand en uw collega van licht gebrand? Geen probleem. Met de OptiMe kunt u het allebei aanbieden. Ook de sterktes, hoeveelheid suiker en melk kunt u allemaal regelen. Voor de theeliefhebbers is er een aparte uitloop voor heet water. Zo zal de thee nooit naar koffie smaken. Verder kunt u de machine uitbreiden met een koppenwarmer en een module voor verse melk met melkpoeder.

De dranken die de OptiMe kan zetten zijn:

 • flat white
 • latte macchiato
 • cappuccino
 • espresso
 • americano
 • koffie
 • warme chocolademelk
 • thee

Bekijk de video voor een impressie van de Animo OptiMe

Animo OptiMe

Bent u benieuwd naar de Animo OptiMe? Sinds kort hebben wij hem in ons assortiment. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. De adviseur zal u de OptiMe en andere koffieautomaten laten ervaren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.


Meer details over de OptiMe

Meer over Animo koffiemachine

Download de brochure

Contact

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven