« Terug

Koffie drinken tijdens Beursvloer Dordrecht 2018

20 nov

Deals sluiten met een gesloten beurs. Dat is het doel van Beursvloer Dordrecht, een initiatief van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Dé gelegenheid voor Dordtse bedrijven en non-profitorganisaties om de perfecte ‘match’ te vinden. Dit jaar zijn er wel 239 matches gemaakt. Wij waren ook van de partij en hebben met allerlei betrokken Dordtenaren gezellig een bakje koffie gedronken.

Matches zoeken

Wat gebeurt er nu precies op de beursvloer? Bedrijven gaan in gesprek met stichtingen, burgerinitiatieven en verenigingen om te ontdekken of ze aan specifieke hulpvragen tegemoet kunnen komen, in ruil voor een tegenprestatie. Dit kan bestaan uit materialen, kennis, faciliteiten en menskracht. Als er sprake is van een match leggen ze deze officieel vast.

Koffiemachine

“De sfeer was ontzettend positief. Het is fantastisch om te zien dat Dordrecht zo’n diverse stad is en dat organisaties elkaar echt kunnen helpen. Onze maatschappelijke betrokkenheid met Dordt is nog groter geworden”, aldus manager Gert-Jan. Samen met commercieel manager Martin had hij een koffiemachine neergezet en veel deelnemers voorzien van een bakje koffie. “Van ons aanbod werd gretig gebruik gemaakt. Hierdoor hebben we heel veel mensen kunnen spreken. We kijken met een goed gevoel op de beurs terug en hopen dat er iets moois uit voortkomt.” 


 

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven