« Terug

Tweedehands koffiemachine: nóg meer voordelen

29 okt

Bedrijven kopen de laatste 10 jaar steeds vaker circulair in en kiezen voor gereviseerde machines. Deze trend blijft stijgen. Banken, zoals Rabobank, moedigen deze ontwikkeling aan. Volgens Rabobank zijn er diverse redenen om voor gebruikte machines te gaan in plaats van nieuwe machines. Bij Van den Hout Automaten zijn we erg gelukkig met deze beweging, want wij zetten al meer dan 30 jaar regelmatig een tweedehands koffiemachine bij onze klanten neer. Onze technici beschikken over de kennis en kunde om koffieautomaten kwalitatief hoogwaardig te reviseren. Een fijne bijkomstigheid: de koffie is net zo lekker!      

Tweedehands koffiemachine: lagere aanschafkosten

Als ondernemer wilt u niet te veel geld kwijt zijn aan bedrijfsmiddelen, zoals koffiemachines. De prijs van een tweedehands koffiemachine ligt altijd stukken lager dan van een gloednieuwe. Naast verkopen, verhuren we gereviseerde machines voor een relatief lage prijs: vaak slechts 1 à 2 euro per dag. Bruikleen is eveneens mogelijk in veel gevallen. 

Gereviseerd: zo goed als nieuw

Doordat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het refurbishen van koffieautomaten, ligt de kwaliteit van een tweedehands koffieautomaat zeer hoog. Na eventuele reparaties, vervanging van onderdelen en complete reiniging is hij zo goed als nieuw. U krijgt er evenveel garantie op als bij een nieuwe koffiemachine: 1 jaar.  Bij normaal gebruik garanderen we bovendien een minimale levensduur van 5 jaar.

Minder afschrijving

Bij een tweedehands koffiemachine ligt de afschrijving minder hoog dan bij een nieuwe. Als u een nieuwe koopt is hij de volgende dag al minder waard. Een gebruikte koffiemachine blijft zijn waarde een stuk langer behouden, zeker als hij professioneel is gereviseerd.  

Korte levertijd

Op een nieuwe koffieautomaat moet u doorgaans langer wachten dan een tweedehands koffieautomaat. Wij kunnen de gereviseerde koffieautomaat bij wijze van spreken morgen al bij u neerzetten, zodat u gelijk met uw collega’s een kopje koffie kunt drinken.

Circulaire economie

Niet alleen op gebied van financiën biedt een tweedehands koffieautomaat voordelen, ook wat betreft het milieu. We zijn ons steeds bewuster van de consequenties van de keuzes die we maken. Door voor een refurbished machine te gaan maakt u als bedrijf deel uit van de circulaire economie, de economie van de toekomst.   


Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een tweedehands koffiemachine en wilt u een koffiemachine laten reviseren? Wij vertellen u graag meer en nodigen u uit voor een kopje koffie in onze showroom. U kunt ons ook altijd bellen, e-mailen of een offerte aanvragen via het contactformulier. Hier kunt u onze refurbished koffiemachines bekijken.

Neem contact op

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven