« Terug

Koffie is goed voor je huid!

23 okt

Koffie is bevorderlijk voor je gezondheid, je sociale leven en je werk. En nu blijkt de geliefde drank ook nog goed voor je huid, schrijft het wetenschappelijke vakblad Jama Dermatology. Wetenschappers hebben onderzocht dat vrouwen die koffie drinken minder kans hebben op de huidziekte rosacea. Een aandoening die puistjes en rode vlekken veroorzaakt op je gezicht.   

Koffie drinken

Gedurende de periode 1989 tot 2005 verzamelden de onderzoekers data van 82.000 vrouwen. Om de 4 jaar legden de vrouwen een interview af waarbij ze vragen beantwoordden over hun eet- en drinkgewoonten en hun gezondheid. Na een uitvoerige bestudering van deze gegevens bleek dat de vrouwen die 4 keer per dag een kop koffie dronken 23 procent minder kans hadden om rosacea te krijgen dan vrouwen die bijna geen koffie dronken. Let wel: het risico op rosacea vermindert alleen als je koffie met cafeïne drinkt. Decafé werkt helaas niet.  

Bestel een gratis koffiebonen proefzak van KM Premium!

Koffiebonen proefzak

Ben je op dit moment op zoek naar nieuwe koffiebonen voor je bedrijf? Bij KoffieMaatschappij, een nieuw concept van Van den Hout Automaten, kun je een gratis proefzak bestellen van KM Premium. Een heerlijke melange, van medium tot donker gebrande koffiebonen uit Honduras, Brazilië en Costa Rica. De smaak balanceert op friszoete, chocoladeachtige en honingachtige tonen. Het karakter is zo goed behouden gebleven omdat er extra veel aandacht is besteed aan de ontwikkeling van de bessen. Hier kun je een proefzak bestellen. 

Koffieautomaat huren

Naast koffiebonen hebben we een breed assortiment aan koffieautomaten. Maak een afspraak met een van onze adviseurs om te onderzoeken welke koffieautomaat het beste bij de behoeften van jezelf en je medewerkers past. 

Neem contact op

 

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven