« Terug

International Coffee Day 2018 - een ode aan onze powervrouwen

01 okt

Koffie is een van de populairste dranken ter wereld. Dat mag gevierd worden! Dit jaar is het thema: Vrouwen in de Koffie. Vrouwen spelen namelijk een heel belangrijke rol in de koffiebranche. Van de plantage tot aan de handel: overal werken vrouwen hard mee om uw kopje met deze heerlijke, energie-gevende drank te vullen. Wij hebben ook een aantal powervrouwen in dienst die elke week weer bij vele bedrijven de koffiepauze verzorgen. Tijdens deze speciale dag willen we hen graag een ode brengen!

Koffieautomaat bijvullen en reinigen 

De dames die bij ons in dienst zijn regelen grotendeels de administratie én de operating. Elke dag laden ze hun auto in met zware pakken koffie en andere producten. Deze leveren ze af bij onze klanten, waar ze ook de koffieautomaat reinigen. Zo heeft iedere klant elke dag weer een lekker bakje koffie of thee. Bekijk de video en kom erachter wat vrouwen allemaal doen in de koffiebranche:

Koffievoorziening laten verzorgen

Wilt u ook uw koffievoorziening laten verzorgen door onze operators? Neem dan contact met ons op. Als branchegerichte koffieautomaten leverancier hebben we voor iedere branche dé perfecte koffieoplossing. Onze koffieadviseurs gaan graag met u in gesprek over hoe we u van dienst kunnen zijn. We hebben een sfeervolle showroom waar u uitgebreid koffie kunt drinken en onze bedrijfssfeer kunt proeven. 

Neem contact op  

 

 

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven