« Terug

International Coffee Day 2018 - een ode aan onze powervrouwen

01 okt

Koffie is een van de populairste dranken ter wereld. Dat mag gevierd worden! Dit jaar is het thema: Vrouwen in de Koffie. Vrouwen spelen namelijk een heel belangrijke rol in de koffiebranche. Van de plantage tot aan de handel: overal werken vrouwen hard mee om uw kopje met deze heerlijke, energie-gevende drank te vullen. Wij hebben ook een aantal powervrouwen in dienst die elke week weer bij vele bedrijven de koffiepauze verzorgen. Tijdens deze speciale dag willen we hen graag een ode brengen!

Koffieautomaat bijvullen en reinigen 

De dames die bij ons in dienst zijn regelen grotendeels de administratie én de operating. Elke dag laden ze hun auto in met zware pakken koffie en andere producten. Deze leveren ze af bij onze klanten, waar ze ook de koffieautomaat reinigen. Zo heeft iedere klant elke dag weer een lekker bakje koffie of thee. Bekijk de video en kom erachter wat vrouwen allemaal doen in de koffiebranche:

Koffievoorziening laten verzorgen

Wilt u ook uw koffievoorziening laten verzorgen door onze operators? Neem dan contact met ons op. Als branchegerichte koffieautomaten leverancier hebben we voor iedere branche dé perfecte koffieoplossing. Onze koffieadviseurs gaan graag met u in gesprek over hoe we u van dienst kunnen zijn. We hebben een sfeervolle showroom waar u uitgebreid koffie kunt drinken en onze bedrijfssfeer kunt proeven. 

Neem contact op  

 

 

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven