« Terug

Ontdek de exclusieve koffie van KoffieMaatschappij

01 aug

Exclusieve koffie, zo mag je de koffieblends van KoffieMaatschappij wel noemen. De bonen zijn afgekomstig uit Colombia, Brazilië, Costa Rica, Honduras en India. Daar groeien ze op kleine koffieplantages waar ze een uitstekende behandeling krijgen. Na het oogsten worden ze in de zongedroogd en vervolgens ongebrand geëxporteerd naar Nederland. Als ze hier zijn, worden ze gebrand in een Giesen koffiebrander. Vervolgens worden er wel 6 heerlijke, unieke koffieblends samengesteld. Door goed te proeven is de smaak van de koffies perfect gebalanceerd. 

Koffiemachine bonen

KoffieMaatschappij heeft 6 verschillende koffies. 4 daarvan zijn gebaseerd op het seizoen. Waarom zou je altijd dezelfde koffie drinken? Groente, fruit en wijn zijn toch ook seizoensgebonden? De koffiemachine bonen zijn zo samengesteld dat je keuze hebt uit een lenteachtige, zomerachtige, herfstachtige en winterachtige smaak. De zomerkoffie is bijvoorbeeld lekker fris en fruitig en de winterkoffie kruidig met een speculaastint. Voor wie wel liever dezelfde koffie wil drinken zijn er eveneens heerlijke koffiemachine bonen: Daily Coffee en Premium Coffee. De naam Daily zegt het al. Deze koffie heeft een vertrouwde, soepele smaak. Premium is voor mensen die liever een wat krachtigere en exotische koffie hebben. Deze bonen zijn dan ook afkomstig uit wel 3 landen: Honduras, Costa Rica en Brazilië.

Animo koffiemachine

Wat KoffieMaatschappij ook anders doet, is dat ze slechts 1 koffieautomaat leveren: de Animo OptiBean Touch. Deze Animo koffiemachine is zeer stijlvol, gebruiksvriendelijk en hij is zo af te stemmen op de koffieblends dat het smaakvolle karakter altijd tot zijn recht komt. Bovendien is het aantal koffiesoorten dat je ermee kunt zetten heel divers. Van gewone koffie tot aan een Wiener Melange: het kan allemaal. 

Koffiecorner

Voor wie echt het complete plaatje wil, kan KoffieMaatschappij de koffiecorner inrichten. Dit doen ze met een mooi, handig onderkastje waar je de roerstaafjes, bekers en andere bijbehorende producten in op kunt bergen. Een sfeervolle, verlichte achterplaat hoort er ook bij. Zo drink je die heerlijke koffie altijd in een perfect ingerichte ruimte. Ook worden de koffiecorner en koffiemachine periodiek aangevuld, zodat je nooit voor een lege koffieautomaat komt te staan. Jouw koffiepauze kan niet meer verpest worden!  

Wil je meer weten over KoffieMaatschappij? Bezoek dan de website: https://www.koffiemaatschappij.nl/

Neem contact op

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven