« Terug

Daarom is de verzorging van de koffievoorziening heel belangrijk!

01 aug

Het is vroeg in de ochtend. Je hebt niet goed geslapen, want je werd wel 4 keer wakker gehuild door de baby. Je geeuwt en hebt niet zoveel zin om aan de slag te gaan. Gelukkig ligt de oplossing voorhanden: een bakje koffie. Daar knap je weer van op. Je gaat naar de koffiecorner, drukt op het knopje van de koffiemachine om een verse kop koffie te zetten maar er gebeurt niets. De koffie is op.

Koffieautomaten verzorging


Wat een dumper! Helaas komt dit maar al te vaak voor. Hoe los je dit op? Door een goed onderhoudscontract af te sluiten met een betrouwbare koffieleverancier. Bij Van den Hout Automaten hebben we 3 soorten concepten voor koffieautomaten verzorging:

 • Koffiecompleet-concept: we leveren de koffievoorziening, we leveren fullservice die bestaat uit complete verzorging, bijvullen, voorraadbeheer en we vervullen de administratieve werkzaamheden.
 • Koffieverantwoord-concept: we leveren een duurzaam geproduceerde en energiezuinige koffieautomaat, we leveren ingrediënten met het keurmerk verantwoord ondernemen en als je dat wilt kun je de verzorging aan ons uitbesteden.
 • Koffiebudget-concept: we leveren een gereviseerde koffieautomaat op basis van koop of bruikleen, de ingrediënten die we leveren zijn aantrekkelijk geprijsd en als je dat wilt kun je de verzorging aan ons uitbesteden.

Koffievoorziening met plezier verzorgen


Onze operators zijn zeer kundig, beschikken over VCA en zijn bekend met de regels op de werkvloer van iedere branche. Met veel plezier verzorgen ze je koffievoorziening, want ze vinden het fijn dat iedereen daarna weer lekker koffie op kantoor of in de werkplaats kan drinken. Wil je meer weten over onze de verzorging van een koffievoorziening? Of over onze service? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag van je koffiepauze een geluksmoment te maken!   

Contact

 

 

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven