« Terug

Welkomstpakket voor nieuwe klanten!

10 jul


Op zoek naar een nieuwe of gereviseerde koffieautomaat? Bij Van den Hout krijgt u vanaf nu een welkomstpakket wanneer u de eerste ingrediëntenbestelling in Bestelnet doet. Onze webshop waarin wij diverse soorten koffies, theesoorten, suikerzakjes, koffiemelk en meer aanbieden. Wij willen u namelijk laten weten dat we erg blij zijn als u klant van ons wordt. Uiteraard zal dit ook blijken uit de koffieautomaten verzorging die daarop volgt. Onze operators staan voor u klaar!

Koffieautomaat advies

Al sinds 1963 mag Van den Hout bij vele uiteenlopende bedrijven de koffievoorziening verzorgen. We zijn gespecialiseerd in diverse branches en zijn daardoor in staat altijd de juiste koffieautomaat te adviseren. Een koffiemachine uitkiezen, is immers niet gemakkelijk. U dient met veel zaken rekening te houden voor u weet welke machine bij uw bedrijf of organisatie past. Onze adviseurs Martin en Gert-Jan maken graag kennis met u zodat ze u kunnen voorzien van de informatie die u nodig heeft. 

Koffiemachine kopen of huren

Wij verkopen en verhuren espresso-, freshbrew-, cafitesse- en instantmachines. In ons assortiment ziet u een uitgebreid overzicht. Koffie uit een espressomachine is gemaakt van versgemalen bonen. Een zeer populaire zetmethode. Freshbrew koffie is ideaal voor liefhebbers van filterkoffie. Machines met cafitesse koffie zetten de koffie extra snel. Het is een namelijk een vloeibaar koffiextract. Instant koffie is gevriesdroogde oploskoffie, waarmee u eveneens razendsnel koffie kunt zetten voor uw medewerkers en/of klanten.

Meer weten over onze koffiemachines?

Naast kwalitatief hoogwaardige nieuwe koffieautomaten, verkopen en verhuren we gereviseerde machines. Gebruikte machines die wij een 2e leven geven. Erg voordelig voor u en bovendien duurzaam. Wilt u meer weten over ons assortiment of over onze werkwijze? Neem dan vooral contact met ons op per e-mail, telefoon of via het invulformulier op deze website. We zien er naaruit om u als klant te verwelkomen met ons welkomstpakket!  

Contact


 

 

 

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven