« Terug

Dit mag niet ontbreken in uw Jacobs Douwe Egberts koffiecorner

17 apr

Bij een koffieautomaat hoort een opbergruimte waarin u alle melkproducten, cacao, suikerzakjes en roerstaafjes kwijt kunt. Anders wordt uw koffiecorner onoverzichtelijk. De opbergruimte kan natuurlijk een simpele doos zijn, maar dan is het niet mogelijk om uw koffiebenodigdheden mooi te presenteren. Om die reden hebben wij een gloednieuw, stijlvol product van Jacobs Douwe Egberts in ons assortiment: de Cross-sell dispenser. De ideale oplossing om uw koffiecorner netjes te houden en een frisse, moderne uitstraling te geven!

Cross-sell dispenser

De Cross-sell dispenser heeft een zeer elegant design: strak en zwart. Hij bestaat uit 3 uitneembare trays met elk 2 grote of kleine vakken. Ook is hij verstelbaar in 5 verschillende hoogtes. Zo kan hij helemaal op maat gemaakt worden. Als u geen ruimte heeft is het zelfs mogelijk hem op te hangen aan de muur.  

Koffiebenodigdheden én thee op mooie wijze presenteren

Wilt u zowel uw koffiebenodigdheden als uw thee op een mooie wijze presenteren? Dan kunt u naast de Cross-sell dispenser de Pickwick Professional Theedispenser neerzetten. Deze heeft 8 vakken waar u al uw favoriete Pickwick thee overzichtelijk kunt uitstallen. Zowel voor uw collega’s, uw klanten als uzelf zal uw Jacobs Douwe Egberts koffiecorner een nette, stijlvolle plaats zijn. 

                                                                                                       De Pickwick Professional Theedispenser


Nieuwe producten Jacobs Douwe Egberts

De laatste maanden heeft Jacobs Douwe Egberts verschillende nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Naast de Cross-sell dispenser is het thee-assortiment uitgebreid met Pickwick Professional Green Tea Ginger & Lemongrass. Ook op het gebied van Cafitesse blends is er een hoop veranderd. Jacobs Douwe Egberts heeft wel 8 smaken gerestyled.  

Koffiebenodigdheden bestellen

Al deze nieuwe producten kunt u bij ons bestellen via Bestelnet, indien u een koffieautomaat van Jacobs Douwe Egberts bij ons huurt of heeft gekocht. Wilt u meer informatie? Dan kunt u gerust contact opnemen. Onze enthousiaste adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.   

Neem contact op

 

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven