« Terug

Dit mag niet ontbreken in uw Jacobs Douwe Egberts koffiecorner

17 apr

Bij een koffieautomaat hoort een opbergruimte waarin u alle melkproducten, cacao, suikerzakjes en roerstaafjes kwijt kunt. Anders wordt uw koffiecorner onoverzichtelijk. De opbergruimte kan natuurlijk een simpele doos zijn, maar dan is het niet mogelijk om uw koffiebenodigdheden mooi te presenteren. Om die reden hebben wij een gloednieuw, stijlvol product van Jacobs Douwe Egberts in ons assortiment: de Cross-sell dispenser. De ideale oplossing om uw koffiecorner netjes te houden en een frisse, moderne uitstraling te geven!

Cross-sell dispenser

De Cross-sell dispenser heeft een zeer elegant design: strak en zwart. Hij bestaat uit 3 uitneembare trays met elk 2 grote of kleine vakken. Ook is hij verstelbaar in 5 verschillende hoogtes. Zo kan hij helemaal op maat gemaakt worden. Als u geen ruimte heeft is het zelfs mogelijk hem op te hangen aan de muur.  

Koffiebenodigdheden én thee op mooie wijze presenteren

Wilt u zowel uw koffiebenodigdheden als uw thee op een mooie wijze presenteren? Dan kunt u naast de Cross-sell dispenser de Pickwick Professional Theedispenser neerzetten. Deze heeft 8 vakken waar u al uw favoriete Pickwick thee overzichtelijk kunt uitstallen. Zowel voor uw collega’s, uw klanten als uzelf zal uw Jacobs Douwe Egberts koffiecorner een nette, stijlvolle plaats zijn. 

                                                                                                       De Pickwick Professional Theedispenser


Nieuwe producten Jacobs Douwe Egberts

De laatste maanden heeft Jacobs Douwe Egberts verschillende nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Naast de Cross-sell dispenser is het thee-assortiment uitgebreid met Pickwick Professional Green Tea Ginger & Lemongrass. Ook op het gebied van Cafitesse blends is er een hoop veranderd. Jacobs Douwe Egberts heeft wel 8 smaken gerestyled.  

Koffiebenodigdheden bestellen

Al deze nieuwe producten kunt u bij ons bestellen via Bestelnet, indien u een koffieautomaat van Jacobs Douwe Egberts bij ons huurt of heeft gekocht. Wilt u meer informatie? Dan kunt u gerust contact opnemen. Onze enthousiaste adviseurs beantwoorden graag al uw vragen.   

Neem contact op

 

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven