« Terug

OptiBean Touch heeft iF Design Award 2018 gewonnen

20 feb

De OptiBean Touch van Animo heeft de wereldberoemde en prestigieuze iF Design Award gewonnen. Al 65 jaar erkend als keurmerk van hoge kwaliteit en uitmuntend design. De concurrentie dit jaar was enorm. Er waren 6.400 inschrijvingen ingediend uit 54 landen. Ook was de uitdaging om de 63-koppige jury te overtuigen groot. Maar het is gelukt dankzij onder andere de strakke lijnen en hoogwaardige afwerking van de koffieautomaat. Wij zijn er trots op deze mooie koffieautomaat in ons assortiment te hebben.

De evaluatiecriteria

De OptiBean Touch voldoet aan alle evaluatiecriteria van de iF Design Award: innovatie en uitwerking, functionaliteit, esthetisch ontwerp, duurzaamheid en positionering. De OptiBean Touch heeft een eenvoudig te bedienen touchscreen en een intuïtieve user interface. Ook combineert deze koffieautomaat hoge kwaliteitskoffie met gebruiksvriendelijkheid en een onderscheidend design. Bovendien zijn de materialen van de constructie duurzaam ontwikkeld en heeft de machine energielabel A+, wat wil zeggen dat hij zeer zuinig is met energie.

De koffieautomaat

De OptiBean Touch is een koffieautomaat met wel 24 drankenvariaties die hij in slechts 25 seconden zet. Stuk voor stuk overheerlijk. Hij kan tot wel 40 personen bedienen en zet zo’n 120 kopjes koffie per uur. Voor grotere gezelschappen heeft hij zelfs een kannenfunctie.

Bewonder de OptiBean Touch in onze showroom

Wilt u meer weten over deze bijzondere koffiemachine?  Wij hebben hem al bij vele klanten neergezet. Zodoende kunnen wij u er alles over vertellen. U bent ook van harte welkom hem vrijblijvend te komen uitproberen in onze showroom.

Hieronder kunt u de video zien:

Bekijk hier de OptiBean Touch

Overzicht Animo koffiemachines

Neem contact op

« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven