« Terug

Goede koffie op kantoor is belangrijk: de 4 hoofdredenen

18 jan

Heeft u goed nagedacht over de koffie op uw kantoor? Of bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige koffieautomaat? Er zijn veel redenen om goede koffie aan te bieden. Zeker op kantoor, waar mensen elke dag één of meer koffiepauzes nemen. Wij hebben de 4 hoofdredenen voor u op een rijtje gezet.

Blijk van waardering voor uw werknemers

Als u goede koffie op kantoor schenkt, laat u zien dat uw werknemers belangrijk voor u zijn en dat u hun werk zeer waardeert. Een baas die het beste wil voor zijn werknemers, zorgt voor een koffieautomaat in de koffiecorner met veel drankvariaties, een heerlijke topping en verse koffie. Bekijk hier welke koffieautomaten wij adviseren.  

Mooie deal dankzij goede koffie op kantoor

Uw klanten goede koffie aanbieden is evenzo belangrijk. Als zij kunnen genieten van de koffie bij u op kantoor, heeft u zeker weten meer kans op een mooie deal. Gesprekken verlopen meestal een stuk beter wanneer de koffie lekker is.  

Betrouwbare uitstraling

Ook straalt u betrouwbaarheid uit met een stijlvolle koffieautomaat. Uw klanten krijgen de indruk dat uw bedrijf goed loopt, wanneer u heeft geïnvesteerd in een kwalitatief hoogwaardige koffieautomaat.  

Vruchtbare koffiepauzes

Goede koffie op kantoor zorgt er ook voor dat de koffiepauzes sfeervol verlopen. Vaak ontstaan de beste ideeën rond de koffieautomaat. Uw werknemers kunnen dan in een vrijere setting met elkaar brainstormen.  

Koffieautomaten

Wilt u meer weten over de koffieautomaten die wij doorgaans plaatsen op kantoren? Hier kunt u meer informatie vinden. Natuurlijk kunt u ook mailen en bellen. We gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we van de koffiepauze bij u op kantoor een geluksmoment te maken.


« Terug

Deel dit bericht

Inspiratie opgedaan op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Bij Van den Hout zijn we altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en campagnes van onze leveranciers. Een aantal van hen stond op 25, 26 en 27 januari 2017 op Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Wij aarzelden geen moment en gingen er heen om ons te laten inspireren.


Gezellig café

De stand van Jacobs Douwe Egberts stond prominent in het midden van de eerste hal. Dankzij de warme inrichting deed het ons denken aan een gezellig café. We werden hartelijk ontvangen en kregen meteen een heerlijk romige cappuccino met Latte Art in de vorm van een zwaan. Uiteraard stonden daar de nieuwste koffieautomaten zoals de Espresso Omni, de Barista ONE en de Promesso op ons te wachten, welke wij zelf ook in ons programma hebben.

Workshop Pickwick

De JDE-mederwerkers gaven ons, na een rondleiding op de stand, een workshop over Pickwick. Er is een nieuwe theesmaak ontwikkeld: Pickwick Slow Tea. Vier heerlijke melanges met stukjes fruit en kruiden. Een leuke bijkomstigheid is, is dat deze thee als ice tea geserveerd kan worden. Koud is hij net zo lekker. Wij mochten de smaken uitproberen. Het was thee drinken op z'n best!

De RotterZwam

Wat ons vooral opviel waren de oesterzwammen, van het project RotterZwam. "Deze oesterzwammen zijn gegroeid uit onze koffiedrab”, vertelde Judith van der Star. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de duurzaamheidsprojecten van JDE. “Ze worden gekweekt in het oude subtropische zwembad Tropicana. Onze koffiedrab is hun voedingsbodem.” Later op de dag werden er heerlijke oesterzwamballen geserveerd. Wat je wel niet allemaal met koffie kunt doen!

De RotterZwam

Redbeans en Jaski

We liepen ook langs de stand van RedBeans. Een leverancier waar wij regelmatig koffiebonen van afnemen. Meteen kregen wij daar een krachtige espresso aangeboden. Wij verkopen zelf de Redbeans Espresso Bonen. Klimaatneutrale fairtrade koffie. Natuurlijk gingen wij ook even buurten bij automatenleverancier Jaski. Daar stond een nieuwe automaat van Animo: de Animo OptiBean Touch. Deze automaat komt waarschijnlijk binnenkort bij ons in de showroom te staan. 

FENEXPO

Over een paar maanden zijn wij zelf te zien op een beurs. De FENEXPO 2017 in de evenementenhal in Gorinchem. Van 11 tot en met 13 april zullen wij u daar alles vertellen over Van den Hout Automaten, onze apparatuur, onze ingrediënten en onze service. Hopelijk zien we u daar!

Assortiment

Wij bieden het complete Cup-a-Soup assortiment zoals bekers en roerstaafjes.

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Cup-a-soup Classics
 • Cup-a-Soup Extra
 • Cup-a-Soup Drinkbouillon

De vendingzakken zijn leverbaar in 9 verschillende smaken:

 • Champignon Crème
 • Chinese Kip
 • Chinese Tomaat
 • Erwt
 • Rundvlees
 • Kip
 • Kerrie
 • Groente
 • Tomaat
Scroll naar boven