« Terug

Nieuwe video koffieautomaat OptiBean Touch met logo Van den Hout

02 nov

Sinds kort leveren wij de Animo OptiBean Touch. Speciaal daarvoor heeft Animo een mooie video voor ons gemaakt. Deze kunt u hieronder bekijken. De Animo OptiBean Touch is smaakvol om te zien en te proeven. De 24 verschillende soorten dranken die hij kan zetten zijn stuk voor stuk overheerlijk. Ook kunt u hem eenvoudig bedienen, met het intuïtieve user interface. 

Ideale koffieautomaat op kantoor

Als u een koffieautomaat zoekt met versgemalen koffie, omdat u uw medewerkers en klanten een heerlijke barista beleving wilt bezorgen, dan is de Animo OptiBean Touch ideaal. Dankzij de 24 soorten dranken die hij kan zetten, is er voor ieder wat wils. Zo wordt elke koffiepauze een geluksmoment.  

Vendies award

De Animo OptiBean Touch heeft in Engeland een award gewonnen tijdens de Vendies Award: The Best Products 2017. De reden hiervoor was het innovatieve, onderscheidende en mooie design. Wij zijn zeer enthousiast om zo'n bijzondere koffieautomaat in ons assortiment te hebben. 

Bekijk de video!

Lees hier meer over de Animo OptiBean Touch.

Bezoek onze koffieautomaten showroom

Wilt u de Animo OptiBean Touch een keer ervaren? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom. Onze adviseurs vertellen u alles over deze koffieautomaat en drinken graag met u een bakje versgebrande koffie. 

Neem contact op om een afspraak te maken.

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven