Gekoeld water

Voor een gezond leven is water noodzakelijk. Voor bedrijven, sportlocaties, horeca zijn waterkoelers ideaal. Ten opzichte van de bekende waterbollen zorgen de waterkoelers eveneens voor een financiële besparing. Ook het gesleep met de zware waterflessen behoort tot het verleden.

Waterkoeler op waterleiding

Op elk moment van de dag kunt u beschikken over heerlijk gekoeld zuiver water. De koeler heeft een roestvrij stalen behuizing. Ook kleine PET flesjes kunnen gemakkelijk worden gevuld.

Het water wordt via een aluminiumblok gekoeld. Invloeden van buitenaf worden uitgesloten. Optioneel kan nog een waterfilter worden geplaatst, hierdoor heeft u nog zuiverder en helderder water.

Afmetingen BxDxH : 226x490x580 mm
Aftaphoogte : 267 mm (TS uitvoering)
Uurcapaciteit gekoeld water : 10 liter
Temperatuur instelbaar : 2-12 °C

Offerte / Informatie ››

Warm en koud uit één automaat

Het is ook mogelijk om heerlijk gekoeld en gefilterd water uit uw Animo of Douwe Egberts koffieautomaat te tappen! De koeler wordt dan in de onderkast geplaatst. Dit bespaart u ruimte op bijvoorbeeld uw aanrechtblad.

Ook bij een “losse” koeling wordt het water via een aluminiumbok gekoeld. Een optioneel waterfilter “AC Everpure” zorgt voor kristal helder en zuiver water. Daarbij kan eveneens een Everpure waterfilter worden geplaatst.

Offerte / Informatie ››

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Van den Hout AutomatenTwitter Van den Hout AutomatenGoogle+ Van den Hout AutomatenLinkedin Van den Hout Automaten

Certificeringen

VCA Van den Hout AutomatenNEN Van den Hout Automaten

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Van den Hout!

Contact

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht
Telefoon 078 - 6512133
E-mail info@vandenhout.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Scroll naar boven