Welke automaat past het beste bij u?

Ons assortiment

automaten-categorie-gereviseerd-van-den-hout.png

GEREVISEERD

Automaten ››
Animo-OptiCool-Waterautomaat.jpg

GEKOELD WATER

Automaten ››
automaten-categorie-versautomaat-van-den-hout.png

FRISDRANKEN & SNACKS

Automaten ››
ComBi-line 2x5.png

ZETAPPARATUUR

Automaten ››

Volautomatische koffiemachine

Een ultieme koffiebeleving zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Dat kan met een volautomatische koffiemachine. Met één druk op de knop zet u een heerlijke kop koffie. Bij Van den Hout Automaten hebben we een breed assortiment aan volautomatische koffiemachines. Zowel de allernieuwste modellen als gereviseerde automaten. De koffieautomaat die bij u past zit daar zeker bij.

Diverse volautomatische koffiemachines

We beschikken over verschillende soorten koffieautomaten:

  • Espresso: met deze populaire zetmethode krijgt u een echte Barista-beleving op kantoor. De bonen worden versgemalen, waardoor u onder andere heerlijke espresso, latte macchiato en cappuccino kunt zetten.
  • Fresh Brew: hiermee haalt u de vertrouwde smaak van thuis naar uw kantoor. Met Fresh Brew automaten kunt u heerlijke koffie zetten van gemalen koffiebonen.
  • Instant: als u werkt onder hoge tijdsdruk, raden we u een instant koffieautomaat aan. In hoog tempo zet hij heerlijke koffie. Bovendien is deze volautomatische koffiemachine gemakkelijk in het onderhoud.
  • Cafitesse: hiermee zet u razendsnel koffie voor grote groepen mensen. Het vloeibare koffie-extract staat voor echte topkwaliteit.
  • Zetapparatuur: heeft u behoefte aan originele filterkoffie met een perfecte smaak? Ga dan voor onze zetapparatuur. Bovendien is deze volautomatische koffiemachine ideaal voor grote gezelschappen.
  • Gereviseerd: wij vinden het zonde om een volautomatische koffiemachine weg te gooien. Daarom geven we onze koffieautomaten een tweede leven. U krijgt 1 jaar volledige garantie op deze machine en bij normaal gebruik garanderen wij een minimale levensduur van 5 jaar.
Logo-Van-den-Hout-Automaten.png

Service volautomatische koffiemachine

Onze automatenverzorgers en monteurs zorgen ervoor dat uw volautomatische koffiemachine perfect werkt. Wanneer u voor het koffiecompleet-concept kiest is uw automaat altijd bijgevuld en wordt u geheel ontzorgd. We doen er alles aan om van uw koffiepauze een geluksmoment te maken.

Meer informatie over de volautomatische koffiemachine?

Wilt u meer weten over de volautomatische koffiemachine? Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. We zijn al sinds 1963 werkzaam in deze branche en kunnen u alles vertellen over de verschillende koffieautomaten.

AFSPRAAK MAKEN ››

Scroll naar boven