Ons assortiment

automaten-categorie-gereviseerd-van-den-hout.png

GEREVISEERD

Automaten ››
Animo-OptiCool-Waterautomaat.jpg

GEKOELD WATER

Automaten ››
automaten-categorie-versautomaat-van-den-hout.png

FRISDRANKEN & SNACKS

Automaten ››
Animo-Zetapparatuur-ComBiLine.png

ZETAPPARATUUR

Automaten ››

Volautomatische koffiemachine

Een ultieme koffiebeleving zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Dat kan met een volautomatische koffiemachine. Met één druk op de knop zet u een heerlijke kop koffie. Bij Van den Hout Automaten hebben we een breed assortiment aan volautomatische koffiemachines. Zowel de allernieuwste modellen als gereviseerde automaten. De koffieautomaat die bij u past zit daar zeker bij.

Diverse volautomatische koffiemachines

We beschikken over verschillende soorten koffieautomaten:

  • Espresso: met deze populaire zetmethode krijgt u een echte Barista-beleving op kantoor. De bonen worden versgemalen, waardoor u onder andere heerlijke espresso, latte macchiato en cappuccino kunt zetten.
  • Fresh Brew: hiermee haalt u de vertrouwde smaak van thuis naar uw kantoor. Met Fresh Brew automaten kunt u heerlijke koffie zetten van gemalen koffiebonen.
  • Instant: als u werkt onder hoge tijdsdruk, raden we u een instant koffieautomaat aan. In hoog tempo zet hij heerlijke koffie. Bovendien is deze volautomatische koffiemachine gemakkelijk in het onderhoud.
  • Cafitesse: hiermee zet u razendsnel koffie voor grote groepen mensen. Het vloeibare koffie-extract staat voor echte topkwaliteit.
  • Zetapparatuur: heeft u behoefte aan originele filterkoffie met een perfecte smaak? Ga dan voor onze zetapparatuur. Bovendien is deze volautomatische koffiemachine ideaal voor grote gezelschappen.
  • Gereviseerd: wij vinden het zonde om een volautomatische koffiemachine weg te gooien. Daarom geven we onze koffieautomaten een tweede leven. U krijgt 1 jaar volledige garantie op deze machine en bij normaal gebruik garanderen wij een minimale levensduur van 5 jaar.
Logo-Van-den-Hout-Automaten.png

Service volautomatische koffiemachine

Onze automatenverzorgers en monteurs zorgen ervoor dat uw volautomatische koffiemachine perfect werkt. Wanneer u voor het koffiecompleet-concept kiest is uw automaat altijd bijgevuld en wordt u geheel ontzorgd. We doen er alles aan om van uw koffiepauze een geluksmoment te maken.

Meer informatie over de volautomatische koffiemachine?

Wilt u meer weten over de volautomatische koffiemachine? Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. We zijn al sinds 1963 werkzaam in deze branche en kunnen u alles vertellen over de verschillende koffieautomaten.

AFSPRAAK MAKEN ››

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Van den Hout AutomatenTwitter Van den Hout AutomatenGoogle+ Van den Hout AutomatenLinkedin Van den Hout Automaten

Certificeringen

VCA Van den Hout AutomatenNEN Van den Hout Automaten

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Van den Hout!

Contact

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht
Telefoon 078 - 6512133
E-mail info@vandenhout.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur

Scroll naar boven