Home ›› Animo Koffiemachine

Met een Animo koffiemachine zet u echt lekkere koffie in uw koffiepauze

Iedereen verdient een smakelijke koffiepauze tussen het harde werken door. Maar met een Animo koffiemachine creëert u zelfs een verwenmoment voor uw medewerkers, klanten en uzelf. Deze koffieautomaat is gemaakt voor mensen die houden van kwaliteit. Van den Hout Automaten levert en onderhoudt diverse modellen van het A-merk Animo.

Lekkere koffie op het werk zetsystemen

Animo koffiemachine

Wat maakt de Animo koffiemachine zo geschikt voor uw organisatie?

  • De automaat is zeer gebruiksvriendelijk.
  • De automaat bevat vele keuzemogelijkheden.
  • De automaat is gemakkelijk te onderhouden.
  • De automaat gaat lang mee.
  • De automaat is geschikt voor iedere branche: kantoren, bedrijven, zorginstellingen, ziekenhuizen, kantines, hotels, scholen, theaters en nog veel meer.

Welke Animo koffiemachines leveren wij?

Wij leveren diverse modellen van Animo, waaronder:

Animo koffiemachine - Animo OptiMe: Het bijzondere aan deze machine is dat u deze kunt personaliseren op zowel uw smaak als het design.

Animo OptiMe ››

Dit is het nieuwste model. De zetmethode is espresso. Het bijzondere aan deze machine is dat u deze kunt personaliseren op zowel uw smaak als het design. Het design kunt u bijvoorbeeld aanpassen aan de huisstijl van uw organisatie. Leuk weetje: deze machine heeft de Red Dot Award 2019 gewonnen.

Animo koffiemachine - Animo Optibean TouchAnimo koffiemachine - Animo Optibean 3

Animo OptiBean ››

Deze Animo koffiemachine is verkrijgbaar met een gebruiksvriendelijk touchscreen en zonder touchscreen. De zetmethode is espresso. U kunt er 24 verschillende dranken mee zetten. De OptiBean Touch is winnaar van de iF Design Award 2018.

Animo-koffiemachine-combi-line+2x10.png

Animo ComBi-Line ››

Dit apparaat is ideaal als u koffie wilt zetten voor grote groepen. U zet namelijk koffie in grote hoeveelheden. Ook bevat de machine een speciale theefilter met vulpijp, waarmee u op eenvoudige wijze veel thee kunt zetten.

Animo-koffiemachine-Animo-Optifresh-Touch.jpgAnimo-koffiemachine-Animo-Optifresh.jpg

Animo OptiFresh ››

Deze machine is eveneens verkrijgbaar met een gebruiksvriendelijk, stijlvol touchscreen. De zetmethode is fresh brew, ofwel: u proeft authentieke, versgemalen filterkoffie. De vertrouwde smaak van thuis!

ANIMO-koffiemachine-Animo-OptiVend.jpg

Animo OptiVend ››

deze machine is er in diverse uitvoeringen. Welke uitvoering bij u past kunt u het beste aan een van onze koffieadviseurs vragen. Wat alle OptiVend-machines gemeen hebben is dat ze heel snel vele kopjes koffie kunnen zetten. De zetmethode is instant.

Al jaren geven we wekelijks aan gebruikte machines een tweede leven.

Gereviseerde machines

De Animo koffiemachine is ook gereviseerd verkrijgbaar. Van den Hout Automaten is gespecialiseerd in refurbished machines. Al jaren geven we wekelijks aan gebruikte machines een tweede leven. Klanten kunnen hier lange tijd mee vooruit.

Ingrediënten voor de Animo koffiemachine

Via ons Bestelnet kunt u ingrediënten bestellen voor de koffiemachines. De operators komen de ingrediënten afleveren en de koffieautomaat schoonmaken en bijvullen. Als u voor de zetmethode espresso gaat, hebben we iets bijzonders voor u: de koffiebonen van KoffieMaatschappij. Dit zijn exclusieve blends, samengesteld door onze eigen brander. Vele klanten genieten al van deze speciale koffies.

Mailing-default.jpg

Kom proeven in de showroom!

Wilt u kennismaken met de koffiemachines van Animo? Kom vooral langs in onze showroom. Dan demonstreren we u de verschillende modellen. We laten u de machines bedienen en diverse koffies proeven. U kunt onze koffieadviseurs benaderen via het contactformulier, per telefoon 078 6512133 en per e-mail info@vandenhout.nl.

We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Onze locatie bevindt zich in de Einsteinstraat 48 te Dordrecht. Dit is gemakkelijk te bereiken via de A16. Indien u dat wenst kunnen onze koffieadviseurs ook bij u op locatie langskomen.

Contact

Interesse in een Animo koffiemachine?

Bel direct 078 - 6512133

Scroll naar boven